De eetduo’s weten van tevoren niet bij wie ze aanschuiven. Samen met je maatje zul je bij iedere gang naar een ander adres gaan om daar samen met vier anderen van een gerecht te genieten.

Je wordt om 18:00 uur verwacht bij de kiosk op het Hof, waar we de avond samen aftrappen met een glas bubbels. Hier zul je te horen krijgen waar je samen met je maatje van het voorgerecht gaat genieten. Op dat moment heb je 15 minuten om je naar die locatie te begeven.

Om 19:25 uur krijg je te horen waar je naartoe zult gaan voor het hoofdgerecht. Je hebt dan tot 19:50 uur om je naar de tweede locatie te verplaatsen.

Eetduo's genieten van de gerechten door dorpsgenoten in Bergeijk.

Om 21:00 uur is het tijd voor de dessertronde.
Zodra je hoort waar je naartoe mag, is er 15 minuten de tijd om te wisselen.

Aan het einde van de avond, rond 22:00 uur, zijn alle kook- en eetduo’s van harte welkom voor een gezamenlijke, afsluitende borrel.

Houd je alsjeblieft aan de start-, wissel- en eindtijden. Het tijdschema geeft je genoeg tijd om samen gezellig te tafelen. Probeer zoveel mogelijk met de fiets te komen, dit is qua afstand haalbaar.

De kookduo’s zorgen voor het eten en drinken. Het is niet nodig om iets mee te nemen. Mocht je dieetwensen hebben, geef dat dan door bij de inschrijving, dan kunnen de koks daar rekening mee houden.