Smaken die je raken

Onze Smaakmakers zijn puur, enthousiast en gepassioneerd. Samen bereiden we heerlijk ambachtelijk gebak, maaltijden en overige delicatessen. Dat doen we met verse ingrediënten maar bovenal met een boel liefde en dat proef je!

Wat doen wij anders?

Wij zetten ons in om een fijne werkplek te bieden voor mensen met een bijzondere hulpvraag. Hierbij ligt de focus op de persoonlijke ontwikkeling zodat onze Smaakmakers een natuurlijkere kans creëren in de samenleving.

Duurzaam

Duurzaam bezig zijn met de wereld, mensen en het milieu vinden wij belangrijk. Graag steunen we dan ook het mooie iniatief BergeijkEET. Wij dragen op onze manier daar dan ook graag een steentje aan bij.

Mocht je benieuwd zijn naar Anders van Smaak,dan ben je van harte welkom in onze lunchroom en winkel, hof 9- 13 in Bergeijk.

www.andersvansmaak.nl

Logo Anders van Smaak

Lauwwarme geitenkaas met gemarineerde balsamico ui

Benodigdheden

  • Oven
  • Bakplaatje voor in de oven
  • Bakpapier
  • Brood naar eigen keuze
  • 3 plakken zachte geitenkaas met korst uit onze winkel
  • Gemengde sla
  • Rode ui
  • Greenomic Aceto balsamico classic uit onze winkel
  • Greenomic Olive Oil cold pressed extra virgin uit onze winkel

Bereidingswijze

  • Verwarm je oven op 180 graden.
  • Begin met het snijden van je rode ui in partjes.
  • Doe wat olijfolie in de pan en gril de ui tot deze donkerbruin is.
  • Leg de gegrilde ui vervolgens op een bakplaatje met bakpapier en besprenkel deze met de balsamico azijn. Leg dit 15 minuten in de oven op 180 graden, hierdoor trekt de balsamico goed in de ui en wordt deze wat stroperig. Het lekkerst is om de ui nog een nachtje in de koelkast te laten trekken zodat deze extra gemarineerd is.
  • Pak de bakplaat met bakpapier en leg hier de plakken geitenkaas op. Leg boven op de geitenkaas de met balsamico gemarineerde ui. Dit mag 5 minuten in de oven.
  • Pak dan een broodje naar keuze. Zelf raden wij een kruidige focaccia aan. Dit smaakt erg lekker in combinatie met de zachte geitenkaas.
  • Sprenkel wat olijfolie op de gemende sla en bedek hiermee het brood. leg hier bovenop de geitenkaas en ui.