Mobiel Beton – een duurzame keuze

AC-Floors in Bergeijk produceert, pompt en stort beton. Van één m3 beton tot honderden, daarnaast maken we ook complete betonnen vloeren vanaf isoleren en wapening tot vlinderen.

De toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel met de introductie van onze nieuwste innovatie: De Mobiele Betoncentrale. Deze innovatieve technologie heeft zich reeds bewezen in Canada en Amerika. Het stelt Mobiel Beton (onderdeel van AC Floors) in staat de exacte hoeveelheid beton op locatie te produceren en te verwerken. Op deze manier is er geen verspilling. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Maatschappelijk verantwoord zijn we op meerdere vlakken. Zo doneren we van elke geproduceerde m3 beton €1,00 aan Jantje Beton, een organisatie die onbezorgd spelen voor kinderen mogelijk maakt.


Aziatische carpaccio

Benodigdheden

  • 50 gr diamanthaas
  • Steak Shake
  • Qlimax AP
  • Big Red Beef
  • 1 lenteui
  • 2 el doorgebakken uitjes
  • 3 el sojasaus
  • 0.5 komkommer

Bereidingswijze

  • Doe een heel dun laagje steak shake over de diamanthaas en laat 5 à 10 min intrekken. tip! Gebruik nooit olie bij een cavemanstyle bereiding. Dit zorgt voor vlammen.
  • Breng vervolgens zo’n zelfde dun laagje Qlimax AP en Big Red Beef aan.
  • Leg de diamanthaas rechtstreeks op de houtskool. Zoek wat mooie roodgloeiende kooltjes uit, laat de diamanthaas ongeveer 2 min. per zijde garen tot een kerntemp. van ca. 45 graden
  • Haal de diamanthaas uit de houtskool en laat 10 min. afkoelen. Verpak het in aluminiumfolie en leg een uurtje in de vriezer zodat het vlees goed opstijft, hierdoor is het makkelijker in dunne plakjes te snijden.
  • Halveer de komkommer en snijd in stukjes van ca. 3 mm.
  • Snijd de diamanthaas met een scherp mes in plakjes van ca. 3 a 4 mm en drapeer over de komkommer.
  • Strooi de lente-ui en gebakken ui over de lende.
  • Giet de sojasaus over jouw creatie, je mag best royaal zijn met deze heerlijke zoute saus . tip! Ook vervangen wij ooit de sojasaus door truffelmayonaise.